Levering binnen 10 werkdagen*
Gratis levering in NL
Scherpe prijs
Hoogste kwaliteit
Levering binnen 10 werkdagen*
Gratis levering in NL
Scherpe prijs
Hoogste kwaliteit

Verzenddozen

Verzenddozen

Verzenddozen zijn een belangrijk onderdeel in de bezorging van producten aan klanten. De doos is het eerste dat een klant krijgt te zien, voordat het product uitgepakt wordt. Een stevige, slim ontworpen kartonnen verzenddoos is dus geen overbodige luxe. Bij Verzenddozen.nl verkopen we zowel standaard maten als op maat gemaakte verzenddozen.

  • Karton met FSC-keurmerk
  • Gratis levering in heel Nederland
  • Standaard en op maat gemaakt mogelijk
  • Verzenddozen bedrukken

Lees meer Vraag een offerte aan

Hoge kwaliteit

We maken onze verzenddozen van allerlei verschillende diktes karton. Zo kies je zelf waar je product het meest belang bij heeft. Wanneer je een wat zwaarder product verkoopt, is het verstandig om te kiezen voor een dikker en dus steviger karton, zoals C-golf of EB-golf. Lees onze veel gestelde vragen voor een uitleg per kartonsoort.

Verzenddozen bedrukken

Een goede verzenddoos is onderdeel van je marketinguitingen. Kies er daarom voor om de dozen door ons te laten bedrukken. Dit kan een eigen design zijn of een bedrukking met een kleur en logo.

Het is ook mogelijk om de dozen aan de buitenkant onbedrukt te houden en aan de binnenkant te bedrukken. Op deze manier houd je de bezorging anoniem voor je klanten, maar geef je ze bij het uitpakken nog steeds de ervaring die past bij je merk.

Soorten verzenddozen

We verkopen meerdere soorten verzenddozen, die we hebben onderverdeeld in 4 types. Hieronder vind je een kort overzicht van de 4 types met daarbij een korte uitleg. Alle dozen zijn volledig gesloten en kunnen aan de binnen- én buitenkant bedrukt worden. De types komen overeen met ons aanbod.

Postdoos

  • Hebben een standaard sluiting op de doos

Klepdoos met sluiting en Zweedse bodem

  • Makkelijk in elkaar te vouwen sterke doos

Deksel doos

  • Doos met een bodem en een losse deksel

Zeshoek doos

  • Uniek vormgegeven doos

Standaard verzenddozen

We verkopen bij Verzenddozen.nl standaard formaat dozen en op maat gemaakte dozen. De maten van ons standaard series zijn zorgvuldig geselecteerd. Afhankelijk van de inhoud en het gewicht bepaal je de dikte van het karton.

De standaard versies kunnen voorzien worden van een eigen bedrukking en/of op maat gemaakte inlay.

Op maat gemaakt

Naast onze standaard dozen verkopen we verzenddozen op maat voor je branding. Bij deze verzenddozen maak je zelf de keus wat betreft de afmetingen die voor jouw producten het meest ideaal zijn. Door de dozen ook nog eens te voorzien van jouw unieke design (boodschap), zal de klant bij het in ontvangst nemen en openen van de verzenddoos de ervaring beleven die bij jouw product of merk past.

Daarnaast sluit een doos op maat perfect aan op het te verzenden product, waardoor je minder overbodig karton gebruikt en minder opvulmateriaal nodig hebt. Je bespaart hierdoor kosten en het is beter voor het milieu. We kunnen de dozen ook maken met een inlay.

Ja, ik wil een doos op maat

Overig assortiment

Ben je geïnteresseerd in een ander soort doos om je producten in te verpakken en verzenden? Bij Verzenddozen.nl verkopen we ook:

Vragen of interesse?

Heb je vragen over onze verzenddozen voordat je een aanvraag plaatst? Neem dan gerust contact met ons op via (telefoonnummer) of (e-mail).

Vraag een offerte aan

Heb je interesse in een van onze verzenddozen en wil je graag een offerte ontvangen voordat je een bestelling plaatst? Vul dan ons offerteformulier in.

Levering binnen 10 werkdagen*

Gratis levering in NL

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Neem contact met ons op

We helpen je graag bij het ontwikkelen van de perfecte verzenddoos voor je producten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verzenddozen.nl:
IJzerweg 51
5342 LX Oss

Neem contact met ons op    Bel direct

0
Uw Winkelmand
  • No products in the cart.