Levering binnen 10 werkdagen*
Gratis levering in NL
Scherpe prijs
Hoogste kwaliteit
Levering binnen 10 werkdagen*
Gratis levering in NL
Scherpe prijs
Hoogste kwaliteit

Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoorden we de meestgestelde vragen over onze verzenddozen en onze werkwijze. Voordat je contact met ons opneemt, kun je eerst hier controleren of je vraag ertussen staat.

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem dan gerust contact met ons op via 085-0493222 of info@verzenddozen.nl.

Snel naar:

Bestelling

Wat zijn de verzendkosten?

Bij Verzenddozen.nl betaal je géén verzendkosten.

Welke betaalmethode kan ik gebruiken?

We vinden het belangrijk dat iedereen kan betalen met een veilige betaalmethode. Daarom kies je onder andere uit:

  • iDEAL
  • Bankoverschrijving

Kan ik ook achteraf betalen?

Achteraf betalen is bij ons niet mogelijk. We bieden wel de mogelijkheid om de verzenddozen op rekening te betalen. Dit is wel alleen mogelijk op aanvraag. We dienen de betaling hierbij 24 uur voor levering binnen te hebben.

Welke verzendmethode hanteren jullie?

We zorgen ervoor dat we de verzenddozen zo snel mogelijk bij jou op locatie kunnen leveren. Daarom maken we gebruik van 24-uurs transport. Je ontvangt de dag voor levering een bericht en een track & trace nummer waarbij je de zending kunt volgen. De verzenddozen worden altijd plano (niet gevouwen) op een (of meerdere) pallet(s) bij je aangeleverd.

Kan ik als particulier ook een bestelling plaatsen bij verzenddozen.nl?

Dat is mogelijk, alleen moet je wel rekening houden met de minimale bestelhoeveelheid en je moet direct bij het bestellen betalen. Het is hierbij dus niet mogelijk om op rekening te betalen.

Is er een minimum bestelbedrag waar ik rekening mee moet houden?

We hanteren een minimale bestelhoeveelheid van 100 stuks.

Hoe bepaal ik de maat van mijn doos?

Bij Verzenddozen.nl gaan we altijd uit van de binnenmaat van de doos. Dit doen we omdat de dikte van het materiaal en de constructie van een verzenddoos invloed hebben op de buitenmaat.

Als we het over de maatvoering hebben, dan praten we altijd over millimeters (afgekort mm). We meten altijd in de volgorde lengte x breedte x hoogte. De lengte is altijd de langste zijde van het grondoppervlak van de verzenddoos. De korte zijde van het grondoppervlak noemen we de breedte.

 

Tip: leg de gewenste afvulling neer op tafel zoals jij het graag in je verzenddoos wilt verpakken en start met meten. Tel voor de zekerheid 3 mm extra bij elke maat op. Zo weten we zeker dat de producten passen.

Heb je hulp nodig of heb je liever dat wij de maten voor je opmeten? Neem dan contact met ons op, zodat we je het juiste advies kunnen geven.

Levering

Wat is de gemiddelde levertijd?

Na het ontvangen van je bestelling en de controle van het design, duurt het gemiddeld 10 werkdagen tot je de levering met verzenddozen ontvangt.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Natuurlijk! Het adres is IJzerweg 51, 5342 LX in Oss. Jouw bestelling en de koffie staan klaar.

 

Moet ik de dozen zelf in elkaar vouwen?

Ja, we leveren de dozen plano. Dit houdt in dat ze al wel de juiste vouwlijnen hebben. Door ze plano te leveren, is de kans op beschadigingen kleiner.

Niet tevreden

Mag ik mijn dozen retourneren?

Het is helaas niet mogelijk om de dozen te retourneren. We maken elke verzenddoos namelijk aan de hand van je wensen, zoals de afmetingen en de bedrukking.

Wat gebeurt er als ik toch niet tevreden ben met mijn dozen?

Zitten we nog in de ontwerpfase en is het sample dat je hebt ontvangen niet naar wens? Dan horen we graag wat je nieuwe wensen zijn. We gaan direct weer voor je aan de slag! We maken een nieuwe sample, zodat je weer kan testen of deze wel geschikt is.

Is alles nu naar wens? Dan beginnen we pas met de productie.

Materialen

Welk soort karton gebruiken jullie voor de verzenddozen?

Op de pagina’s van de verschillende dozen vind je eenvoudig de diverse soorten karton die we gebruiken tijdens de productie.

Is het mogelijk om een sample te ontvangen?

Kies je voor een op maat gemaakte verzenddoos? Dan ontvang je altijd een blanco model.

Wanneer je kiest voor een standaard model, dan is het ook mogelijk om op aanvraag een sample te ontvangen. We zorgen er graag voor dat je een goed gevoel hebt over je bestelling.

 

Levering binnen 10 werkdagen*

Gratis levering in NL

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Neem contact met ons op

We helpen je graag bij het ontwikkelen van de perfecte verzenddoos voor je producten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verzenddozen.nl:
IJzerweg 51
5342 LX Oss

Neem contact met ons op    Bel direct

0
Uw Winkelmand
  • No products in the cart.