Levering binnen 10 werkdagen*
Gratis levering in NL
Scherpe prijs
Hoogste kwaliteit
Levering binnen 10 werkdagen*
Gratis levering in NL
Scherpe prijs
Hoogste kwaliteit

Over Verzenddozen.nl

Ontstaan van verzenddozen.nl

In 2020 kwamen de twee oprichters van Verzenddozen.nl, Jasper Zuidwijk en Gert-Jan van Casteren, met het idee om een bedrijf op te richten dat webshops en offline bedrijven helpt bij de verkoop en verzending van hun producten.

“Toen we in corona tijd werden geconfronteerd met veel pakketjes aan huis, viel het ons op dat we nog een aanzienlijk bijdrage kunnen leveren aan de klantbeleving bij het ontvangen en openen van een pakket. Het ‘unboxen’ heeft inmiddels een belangrijke plaats ingenomen in de hele customer journey. Veel klanten delen namelijk hun uitpakervaring uitgebreid op social media.

De oprichters

Beide oprichters zijn expert op het gebied van displays, verpakkingen en verzenddozen om de consument te verleiden en verrassen. Sinds 1988 heeft het team ruime ervaring opgebouwd met alle mogelijkheden van karton en printing. Zij zijn toonaangevend in de ontwikkeling en productie van Point of Sale materiaal.

Onze missie

Sinds de sterke groei van het aantal webshops en de verkoop die online plaatsvindt, is de vraag naar verzenddozen gestegen. Verzenddozen.nl helpt webshops en bedrijven bij het creëren van unieke verzenddozen om de klantbeleving compleet te maken.

Bij Verzenddozen.nl ontwikkelen en produceren we standaard en op maat gemaakte verzenddozen die we snel kunnen leveren tegen een scherpe prijs. De dozen leveren we bedrukt en onbedrukt, zodat je je klanten de best mogelijke uitpakbeleving biedt.

Het team

Een team van ruim 50 toegewijde medewerkers staat klaar in onze drukkerij in het Brabantse Oss om jouw verzenddozen te produceren. Hier hebben we een productfaciliteit van 3.000 m2.

De ultieme uitpakbeleving voor jouw klanten

Vanaf het eerste contact tot aan het moment waarbij de verzenddoos wordt overhandigd moet de klantreis kloppen.

De klantreis moet in overeenstemming zijn met de belevenis die de klant in gedachten heeft. Hopelijk overtreffen we die zelfs, want een klant verrassen met een mooie verzenddoos is zeker mogelijk en absoluut de moeite waard. Laat het uitpakfeest beginnen.

Team Verzenddozen.nl staat klaar voor jou!

Levering binnen 10 werkdagen*

Gratis levering in NL

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Neem contact met ons op

We helpen je graag bij het ontwikkelen van de perfecte verzenddoos voor je producten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verzenddozen.nl:
IJzerweg 51
5342 LX Oss

Neem contact met ons op    Bel direct

0
Uw Winkelmand
  • No products in the cart.