Levering binnen 10 werkdagen*
Gratis levering in NL
Scherpe prijs
Hoogste kwaliteit
Levering binnen 10 werkdagen*
Gratis levering in NL
Scherpe prijs
Hoogste kwaliteit

Giftpacks

Giftpack

Verras je klanten met een speciaal vormgegeven verpakking van je producten. De giftpacks zijn ontzettend leuk om te verzenden als cadeau en natuurlijk nóg leuker om te ontvangen. We maken alle giftpacks en giftboxen volledig op maat. Voor elk product een unieke verpakking!

  • Gemaakt van duurzaam karton met FCS-keurmerk
  • Gratis levering in heel Nederland
  • Volledig op maat gemaakt
  • Met of zonder bedrukking

Lees meer Vraag een offerte aan

Giftpacks van hoge kwaliteit karton

In een giftpack kan je allerlei soorten producten leveren, van flesjes bier tot T-shirts. Ieder product vraagt om een andere mate van stevigheid. Daarom bieden we verschillende kartondiktes aan voor je giftpack. Op onze pagina veelgestelde vragen lees je meer over de verschillende soorten karton.

Giftpacks bedrukken

Door giftpacks te bedrukken met je eigen artwork maak je de ervaring van het ontvangen van de giftpack net even wat leuker. De bedrukking kan neutraal zijn, of juist vrolijk en druk. Het is maar net wat er past bij je product en boodschap.

Het is ook mogelijk om de giftboxen alleen aan de binnenkant te bedrukken of helemaal niet. We maken de doos volledig naar wens.

Verschillende soorten giftpacks

Geen enkel product is hetzelfde en daarom vinden we dat ook iedere giftpack uniek moet zijn. Daarom bieden we onze giftpacks aan in verschillende soorten en allemaal volledig op maat.

Volledig op maat gemaakt

Al onze giftpacks maken we volledig op maat. Je bepaalt zelf de afmetingen van de giftpack en de bedrukking die bij jouw producten past. Creëer een uitpakbeleving die volledig aansluit bij jouw branding.

Een ander voordeel van het op maat maken van de dozen is dat de afmetingen precies aansluiten op het product, waardoor je niet te maken krijgt met overbodig karton of extra opvulmateriaal. Goed voor het milieu en de portemonnee.

Ja, ik wil een doos op maat

Andere dozen van Verzenddozen.nl

Bij Verzenddozen.nl verkopen we naast onze giftpacks andere soort dozen, namelijk:

Vragen of interesse?

Bij vragen over onze giftpacks kan je eenvoudig contact met ons opnemen via 0412-671254 of info@verzenddozen.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een offerte aan

Als je er nog niet helemaal zeker van bent dat een giftpack de juiste verpakking is, kan je ook een offerte aanvragen. Vul hiervoor ons formulier in.

Levering binnen 10 werkdagen*

Gratis levering in NL

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Neem contact met ons op

We helpen je graag bij het ontwikkelen van de perfecte verzenddoos voor je producten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verzenddozen.nl:
IJzerweg 51
5342 LX Oss

Neem contact met ons op    Bel direct

0
Uw Winkelmand
  • No products in the cart.