Levering binnen 10 werkdagen*
Gratis levering in NL
Scherpe prijs
Hoogste kwaliteit
Levering binnen 10 werkdagen*
Gratis levering in NL
Scherpe prijs
Hoogste kwaliteit

Brievenbusdoos met lock sluiting

Deze brievenbusdoos heeft de naam locksluiting, omdat wanneer deze gesloten wordt, er een speciale sluiting aan zit die de doos net even wat extra afsluit. Wanneer je de locksluiting sluit, zal deze niet makkelijk meer open te krijgen zijn, zonder de locking te beschadigen.

Lees meer Vraag een offerte aan

Verder is hij is compact in opslag, omdat er geen grote uitstekende kleppen aan de zijkant zitten. En hij is eenvoudig op te zetten, omdat er weinig voor gevouwen hoeft te worden, wat je dus tijdwinst oplevert.

Voor de brievenbusdoos hebben we gekozen om alleen de 1,5mm golfkarton kwaliteit aan te bieden. Op deze manier houden we de meeste ruimte over voor je producten.

Wanneer je deze verpakking discreet wil versturen, dan kies je voor een bedrukking aan de binnenzijde van de verzenddoos. De ontvanger van de zeshoekdoos zal verrast zijn met je boodschap aan de binnenzijde.

De brievenbusdoos met locksluiting is in verschillende standaardformaten verkrijgbaar en alle vormen van bedrukking zijn mogelijk.

Staat jouw maat er niet bij? Geen probleem, ga naar ‘doos op maat’ en we maken de doos speciaal voor jou op maat.

Levering binnen 10 werkdagen*

Gratis levering in NL

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Neem contact met ons op

We helpen je graag bij het ontwikkelen van de perfecte verzenddoos voor je producten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verzenddozen.nl:
IJzerweg 51
5342 LX Oss

Neem contact met ons op    Bel direct

0
Uw Winkelmand
  • No products in the cart.