Levering binnen 10 werkdagen*
Gratis levering in NL
Scherpe prijs
Hoogste kwaliteit
Levering binnen 10 werkdagen*
Gratis levering in NL
Scherpe prijs
Hoogste kwaliteit

Brievenbusdozen

Verzend een klein pakket in een brievenbusdoos van Verzenddozen.nl en trek direct de aandacht van je klanten. Onze brievenbusdozen maken we niet alleen in standaardformaten, maar ook volledig op maat.

 • Karton met FSC-keurmerk
 • Gratis levering in heel Nederland
 • Standaard en op maat gemaakt mogelijk
 • Brievenbusdoos te bedrukken met logo of eigen design

Een brievenbuspakje mag maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot en 2 kg zwaar zijn.

Lees meer Vraag een offerte aan

De voordelen van een brievenbusdoos

Wanneer je producten wat kleiner zijn en door een brievenbus passen, dan is een brievenbusdoos de ideale verzenddoos om gebruik van te maken. Ze zijn compacter, waardoor ze perfect passen bij de grootte van je product. We zetten graag even de voordelen van een brievenbusdoos op een rijtje:

 • Verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals A4, A5 en A6
 • Je bespaart op de kosten van de verzending
 • Je product beschadigt minder snel, omdat het niet te veel kan bewegen
 • Je bespaart tijd tijdens het inpakken, omdat ze eenvoudig dicht te maken zijn

Brievenbusdoos van hoge kwaliteit

We maken onze brievenbusdozen uitsluitend van hoge kwaliteit karton met het FSC-keurmerk. We begrijpen dat elk product vraagt om een andere mate van stevigheid tijdens de verzending. Daarom bieden we brievenbusdozen aan in allerlei verschillende diktes karton. Bij een kwetsbaarder product kies je bijvoorbeeld eerder voor EE-golfkarton, wat dikker en dus steviger is.

Brievenbusdoos bedrukken

Laat de klantreis niet eindigen bij het afrekenen van je product. Door de brievenbusdoos te bedrukken met je logo of een eigen design maak je de klantbeleving helemaal compleet. De ontvanger herkent bij ontvangst direct wie de afzender is.

Wil je liever het pakket anoniem verzenden en de buitenkant van de doos onbedrukt laten? Dan is dat ook mogelijk. Laat uitsluitend de ontvanger genieten van je boodschap, door de brievenbusdoos alleen aan de binnenkant te bedrukken.

Soorten brievenbusdozen

Voor iedere afnemer bieden we de juiste mogelijkheden: we verkopen bij Verzenddozen.nl 4 verschillende types brievenbusdozen. Hieronder lees je meer over de verschillen. Bij alle dozen geldt dat ze volledig gesloten zijn en dat we ze kunnen bedrukken. De verschillende types die we produceren, zijn:

 • Brievenbusdoos met vaste klep
 • Brievenbusdoos met lock sluiting
 • Brievenbusdoos twist
 • Brievenbusdoos inschuif

Brievenbusdoos standaard of op maat

Onze brievenbusdozen leveren we in standaard formaten, maar we kunnen ze ook voor je op maat maken. In beide gevallen heb je de keuze uit de types die we hierboven beschrijven. De dozen zijn ook met inlay te leveren, waardoor producten minder verschuiven tijdens de verzending.

Standaard brievenbusdoos

Bij onze standaard brievenbusdozen heb je de keuze uit een aantal verschillende formaten. De maten zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat de meest voorkomende producten er goed in passen. Afhankelijk van de inhoud en het gewicht maak je de keuze voor de dikte van het karton.

Brievenbusdoos op maat gemaakt

Liever een brievenbusdoos die perfect past bij je branding en het te verzenden product? Kies dan voor onze op maat gemaakte brievenbusdozen. Om je klant de ervaring te bieden die bij jouw product of merk past, laat je ook nog eens je doos bedrukken met je logo of eigen unieke design.

Ja, ik wil een doos op maat

Andere verpakkingen

Is een brievenbusdoos toch niet helemaal waar je naar op zoek bent? We verkopen ook andere dozen om je bestellingen in te verzenden:

Stel gerust je vraag

Heb je nog vragen over onze brievenbusdozen of onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op via 0412-671254 of info@verzenddozen.nl.

Uiteraard kan je ook een offerte aanvragen voordat je een bestelling plaatst. Vul ons offerteformulier in.

Levering binnen 10 werkdagen*

Gratis levering in NL

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Neem contact met ons op

We helpen je graag bij het ontwikkelen van de perfecte verzenddoos voor je producten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verzenddozen.nl:
IJzerweg 51
5342 LX Oss

Neem contact met ons op    Bel direct

0
Uw Winkelmand
 • No products in the cart.